Duurzaam wonen & werken

Geld besparen met duurzaamheid

Vraag informatie aan

Vraag gratis offerte op

AaKaaBee - Zonnepanelen

Offerte aanvragen voor nieuwe zonnepanelen

Ons advies om echt die stap te gaan maken 

AaKaaBouw helpt u bij de keuze maken voor zonnepanelen. Zonnepanelen zijn absoluut een goed voorbeeld voor de keuze van duurzaam wonen en werken. Het aantal aanbieders is enorm, de keuze uit zonnepanelen is nog groter. AaKaaBouw ondersteunt u bij deze keuze van zonnepanelen en installeert de zonnepanelen voor uw woning op bedrijfspand. Zonnepanelen zijn er in diverse types en soorten, met elke unieke eigenschappen. AaKaaBouw ondersteunt u daarbij om de zonnepanelen vakkundig te plaatsen. Ons advies is om ons te benaderen voor een verkennend vrijblijvend gesprek over het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn mits vakkundig geplaatst een absolute meerwaarde bij energiebesparend wonen en werken. 

AaKaaBee - Zonneboilers

Zonneboiler laten installeren

Altijd warm water via een duurzame manier

AaKaaBouw installeert zonneboilers. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast over het installeren van een zonneboiler. Een zonneboiler levert met gemak 65% besparing op de kosten van energieverbruik. Een zonneboiler levert mits vakkundig geinstalleerd het gehele jaar warm water op door verwarming van de zon. AaKaaBouw adviseert en installeert zonneboilers en eventuele aanvullende zonlichtsystemen. De zonnecollectoren leveren niet alleen stroom op, maar door de combinatie met een zonneboiler beschikt u altijd over warm water op een duurzame manier. Wij zijn zeer ervaren met het installeren van zonneboilers en zonnecollectoren op afwijkende en platte daken. Op lokatie inventariseren wij voor u de mogelijkheden en de beste keuze voor een zonneboiler. Een advies van AaKaaBouw is om alvast de website van uw gemeente te bezoeken. Niet ondenkbaar is dat u met een gemeentelijke subsidie al zeer voordelig gebruik kunt maken van AaKaaBouw voor het installeren van een zonneboiler. 

AaKaaBee - Na-isolatie

De oplossing voor bestaande bouw: Na-isolatie

Gegarandeerd lagere energiekosten 

AaKaaBouw wordt enorm veel gevraagd voor zogenaamde na-isolatie werkzaamheden. Na-isolatie is een zeer duurzame oplossing voor bestaande woningen en bedrijfspanden. AaKaaBouw is gespecialiseerd in het aanbrengen van isolatie welke een forse energiebesparing oplevert. Door de vakkennis van het bouwen van woningen en bedrijfspanden gecombineerd met duurzame oplossingen via isolatie kan AaKaaBouw er voor zorgen dat u aanzienlijke kosten bespaard op uw energienota. AaKaaBouw werkt altijd met basiswerkzaamheden voor na-isolatie

  • een inventarisatie naar na-isolatie voor het bestaande dakwerk
  • een inventarisatie naar na-isolatie voor vloeren
  • een inventarisatie naar na-isolatie voor wanden
  • een inventarisatie naar na-isolatie voor spouwmuren

AaKaaBouw brengt een vrijblijvend bezoek af op uw lokatie voor een eerste inventarisatie van uw woning of bedrijfspand. Tijdens dit bezoek zal u al een algemeen advies worden gegeven voor energie besparende bouwwerkzaamheden op basis van na-isolatie.