Maak uw bedrijf energieneutraal

Vraag gratis offerte op

AaKaaBee - Zonnepanelen

Energie neutraal met uw bedrijf

Aakaabouw B.V.kan dit verzorgen door middel van toepassing van :

LED verlichting
LED verlichting levert ten opzichte van traditionele (TL) verlichting een forse besparing op. In stroom verbruik maar ook in branduren. Onze verlichting wordt geleverd met 5 jaar garantie.

Spanningsoptimalisatie
Om te waarborgen dat iedere aansluiting ongeveer 220 volt spanning ontvangt, levert men meer spanning op het net. Naar mate de aansluiting verder van het invoerpunt zit , neemt de spanning af. Aan het begin van de invoer zijn spanningen van boven de 240 Volt geen uitzondering. D.m.v. spanningsoptimalisatie reduceren wij de spanning tot ongeveer 220 Volt. Hierdoor verbruikt u minder energie en bovendien werken de aangesloten toestellen en verlichting efficiënter. Bij aansluitingen tot 3 x 80 ampère zijn besparingen van 16 % te realiseren.

Zonnepanelen
Ons grote assortiment aan panelen bied mogelijkheden om uw totale stroombehoefte op te wekken ( afhankelijk van verbruik en dakoppervlakte ) . Tevens beschikken wij over diverse omvormers eventuel voorzien van opslagcapaciteit

Bekijk rekenvoorbeeld 1

Bekijk rekenvoorbeeld 2

AaKaaBee - Zonneboilers

Infrarood verwarming
Haal de zon in uw pand . Met infrarood verwarming kunt u de diverse ruimten efficiënt verwarmen. Bovendien is dit op diverse manieren in te regelen b.v. met een thermostaat. Toepassing hiervan maakt uw gasmeter overbodig.

Green1 verwarming : ( in plaats van uw c.v. ketel ).
Een prima oplossing om de c.v. te vervangen waardoor de gasmeter overbodig wordt. Uitstekend te combineren met zonnepanelen. Met de Green1 produceren wij water met een temperatuur van 65 graden Celsius.

Toepassing van warmte isolerende maatregelen
spouwmuurisolatie, dak isolatie en andere vormen van na-isolatie zullen de warmtevraag verlagen.

Energietarieven
De energie die eventueel overblijft kunnen wij desgewenst voor u in kopen tegen gunstige tarieven. Wij hebben toegang tot 3 verschillende onafhankelijke enrgieportals. Hierdoor is het mogelijk om continue een scherpe aanbieding te maken. Daarnaast kunnen we bij collectieve inkoop voor b.v. brancheorganisaties speciale aanbiedingen verzorgen.

Bekijk energiebesparings informatie

AaKaaBee - Na-isolatie

Plan van aanpak

1) Tijdens een bedrijfsbezoek bekijken wij de diverse mogelijkheden van besparen en ontvangen van u de meest recente afrekening van energie.

2) Aan de hand van onze waarnemingen stellen wij een plan van aanpak op , met een bijbehorende calculatie en terugverdienmodel.

3) We bespreken de mogelijkheden van financieren te weten : betaling bij afname, leasen of Crowdfunding.

4) Als de financiën geregeld zijn wordt er op korte termijn in overleg met de werkzaamheden aangevangen.