Nieuwbouw voor woningen en utiliteit

Traditionele bouwwerkzaamheden

Gecombineerd met duurzaamheid

Vraag gratis offerte op

AaKaaBee - Nieuwe woning

Nieuwe woning laten bouwen

Van vrijstaand tot kleinschalige projecten

AaKaaBouw is een gerenommeerde naam als het gaat om de nieuwbouw van woningen. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, architecten en coorporaties. Wij richten ons op vrijstaande woningen en kleinschalige woonprojecten. Niet alleen ons vakwerk, maar met name onze communicatieve vaardigheden worden door bestaande opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Vanuit AaKaaBouw wordt gewerkt met een centraal contactpersoon die fungeert als projectleider bij de bouw van een nieuwe woning of een kleinschalig woonproject. 

Wij verzorgen niet alleen de daadwerkelijke uitvoering van de nieuwbouw, maar worden door bestaande opdrachtgevers ook betrokken in de ontwikkelfase. Met name onze operationele kennis van duurzaam bouwen en het bieden van oplossingen van duurzaamheid en energie besparen al tijdens de voorfase levert een prettige samenwerking op. Tijdens de bouwperiode werken wij transparant en laten wij graag zien wat de vorderingen zijn. Wij nodigen u als particulier, architect of vertegenwoordiger namens een kleinschalig woonproject om eens kennis te maken. 

AaKaaBee - Nieuw bedrijfspand

Nieuw bedrijfspand laten bouwen

Effectief bouwen voor een optimale werkomgeving

Nog meer als bij de nieuwbouw van een woning zijn deadlines en duurzaam bouwen absolute voorwaarden voor een goede oplevering van een nieuw bedrijfspand. AaKaaBouw is een partner die zowel tijdens de ontwikkeling als de operationele uitvoering een meerwaarde heeft voor het bouwen van een nieuw bedrijfspand. Wij werken met traditionele oplossingen maar hebben speciale aandacht voor duurzaam bouwen en energiebesparende oplossingen. 

Wij werken graag samen met architecten voor de nieuwbouw van een bedrijfspand. AaKaaBouw verzorgt niet alleen de gehele nieuwbouw van een bedrijfspand, maar wij kunnen ook zorgen voor deelwerkzaamheden. 

AaKaaBee - Nieuwe bedrijfshal

Een nieuwe bedrijfshal laten bouwen

Bedrijfshallen voor verschillende doelen

AaKaaBouw is een ervaringsdeskundige als het gaat om het bouwen van een nieuwe bedrijfshal. Wij verzorgen het gehele traject naar een nieuwe bedrijfshal. Op basis van onze ervaringen zijn wij een meerwaarde om een bedrijfshal effectief en tijdig op te leveren. Wij worden betrokken in de voorfase en nemen de gehele uitvoering voor de bouw van een nieuwe bedrijfshal voor onze rekening. Wij bouwen bedrijfshallen voor bijvoorbeeld:

  • stalling van voertuigen
  • loodsen voor opslag
  • maneges
  • agrarische doeleinden
  • uitbreiding van werkplaats

AaKaaBouw ondersteunt en begeleidt ondernemers bij de bouw van een nieuwe bedrijfshal, maar ook architecten maken gebruik van onze diensten.