AaKaaBouw creatieve oplossingen

Meer ruimte voor meer woonplezier

Nodig ons uit op locatie

Vraag gratis offerte op

AaKaaBee - Uw woning vergroten

Diverse oplossingen voor meer ruimte in huis

Gespecialiseerd in het vergroten van woningen

AaKaaBouw heeft de afgelopen decennia woningen op een vakkundige en creatieve wijze vergroot. Door onze bouwkundige kennis gecombineerd met creatieve oplossingen kunnen wij voor elk type woning meer ruimte creeeren. Dit varieert van een aanbouw tot een interne verbouwing zoals het verplaatsen van een muur. Binnen ons bedrijf zijn alle specialismen aanwezig, zodat u heeft te maken met één aanspreekpunt. Wij werken uitsluitend op de bekende Nederlandse traditionele wijze: betrouwbaar en oplossingsgericht. 

Hoe het werkt? 

Natuurlijk heeft u zelf al een idee of wensen voor het vergroten van uw woning. U kunt direct een beroep doen op ons. Wij bezoeken u graag op locatie om een inventarisatie te doen naar de mogelijkheden. Wilt u uw bestaande woning groter maken en ook nog eens via een duurzame en vakkundige manier? Nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek op locatie. Geheel vrijblijvend! 

AaKaaBee - Nieuwe aanbouw

Een nieuwe aanbouw voor uw woning

Een fantastische oplossing voor meer ruimte

AaKaaBouw mag zich wel specialist noemen als het gaat om het vergroten van woningen. Een nieuwe aanbouw aan laten bouwen aan uw woning is een fantastische oplossing. Door een creatief en vakkundig ontwerp kunnen wij u laten zien hoe u effectief meer ruimte kunt creeeren. Voor ons is de grootte van de aanbouw niet van belang. Wij richten ons op kleinere en grotere aanbouwwerkzaamheden. 

Binnen AakaaBouw zijn alle specialismen aanwezig. Niet alleen de bouw van de aanbouw, maar ook de afwerking zoals het plaatsen van verwarmingselementen, electra en water zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij houden ook rekening met de duurzaamheid van de nieuwe aanbouw. Isoleren is iets waar wij in de ontwikkelfase al rekening mee houden. Wilt u eens een creatief idee voor de aanbouw voor uw woning en echt meer ruimte creeeren? Maak dan eens een afspraak. Wij komen graag naar u toe. 

AaKaaBee - Een prachtige dakopbouw

Een nieuwe dakopbouw voor uw woning

Op hoogte werken voor ons geen probleem

Een andere manier voor meer ruimte in huis is het laten plaatsen van een dakopbouw of dakkapel. Een nieuwe dakopbouw of dakkapel is een mooie oplossing en een sierraad voor uw woning. AaKaaBouw heeft ervaring met diverse oplossingen voor dakopbouwen en dakkapellen. Bij de ontwikkeling van een dakopbouw of dakkapel gaan wij uit van een duurzame oplossing. Wij werken met goede materialen en zorgen voor een optimale isolatie van de dakopbouw of dakkapel. Hiermee bent u verzekerd van een langdurige oplossing en kwaliteitswerk. 

Bij het plaatsen van een dakopbouw of dakkapel wordt op hoogte gewerkt en zorgt dit voor tijdelijke overlast van de omgeving. AakaaBouw is gewend om te werken in drukke (winkel)straten en wij ondersteunen u met vergunningen en informatievoorziening naar de diverse betrokken partijen en omwonenden. AaKaaBouw zorgt hiermee voor een plezierige ontwikkeling van uw idee voor een dakopbouw of dakkapel. 

Een nieuwe badkamer laten plaatsen

Traditioneel Nederlands vakwerk op basis van ervaring

Er zijn vele aanbieders voor het plaatsen van een nieuwe badkamer. Alleen de verschillen in kwaliteit van de werkzaamheden voor een nieuwe badkamer zijn enorm. Met AaKaaBouw heeft u een traditioneel Nederlands aannemersbedrijf in handen. Echt vakwerk en kennis van loodgieterswerkzaamheden, het werken met water, gas en elektra alsmede schilder- en stukadoorswerkzaamheden. Ook ondersteunen wij u met het maken van de juiste keuze van badkamermeubels, douchewanden en accessoires. Ook hier zijn enorm veel aanbieders in te vinden. 

AakaaBouw verzorgt:

 • aankoopadvies badkamermeubels en accessoires
 • installatie badkamermeubels
 • tegelwerken
 • loodgieterswerkzaamheden
 • elektra
 • stukadoorswerkzaamheden

Bij AaKaaBouw ontvangt u een scherpe offerte voor vakkundige werkzaamheden voor het laten plaatsen van een nieuwe badkamer. Wij zijn gewend om bij particulieren thuis te werken. Wij werken derhalve netjes en maken met u als opdrachtgever goed afspraken over onze werktijden en opleveringen. 

Een interne verbouwing laten verzorgen

Slimmer inrichten en verbouwen van uw woning

Er kan zoveel meer met de ruimte van uw woning. Soms zijn het eenvoudige werkzaamheden, soms kan er met een gehele interne verbouwing een totaal nieuwe woning worden gecreeerd. Samen met u en / of uw architecht verzorgen wij een interne verbouwing. AaKaaBouw verzorgt niet alleen sloopwerken en de juiste afvoer van materialen, maar verzorgen ook de gehele uitvoering van de interne verbouwing. 

 • uitbreken van bestaande ruimtes
 • samenvoegen garage en woning
 • intern muren verwijderen
 • kelders woonbaar maken
 • algehele verbouwingswerkzaamheden als schilderwerken, behangwerken, stukadoorswerkzaamheden, tegelwerken en metselwerken.